icon
icon
icon
contact

Global Leader in Eyelash Extensions - Maailman johtava ripsienpidennysmerkki.
Ammattilaisten valinta ja ammattilaislehtien palkitsema - Launchpad ja American Spa Magazine: "Parhaat ripsienpidennykset".

Xtreme Lashes

img

Xtreme Lashes on maailman johtava ripsienpidennysmerkki, ensiluokkaista laatua ja turvallisuutta arvostavan asiakkaan merkki. Yrityksen perustaja, Jo Mousselli, on taustaltaan terveydenhoitoalan ammattilainen ja kiinnittänyt merkkiä kehittäessään erityistä huomiota turvallisuusseikkoihin. Tuoteturvallisuuden lisäksi Xtreme Lashes on kehittänyt alan yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän, jossa käydään läpi tarkasti konseptin periaatteet, joilla voidaan taata laatu ja turvallisuus kuluttajalle asti.

more

Koulutus

img

Xtreme Lashes tarjoaa markkinoiden yksityiskohtaisimman koulutusohjelman. Tämän tason ripsikoulutusta et muualta saa. Xtreme Lashes -sertifikaatti on maailman arvostetuin ripsimuotoilualan sertifikaatti ja todiste siitä, että muotoilija työskentelee tämän laadukkaan merkin periaatteiden mukaisesti. Kaikki Xtreme Lashes -ripsimuotoilijat ovat kauneuden- tai terveydenhoitoalan ammattilaisia. Xtreme Lashes -ripsiä tehdään siis vain alan ammattilaisten toimesta. Haluatko olla yksi alan arvostetuimmista ripsimuotoilijoista? Silloin valintasi on Xtreme Lashes.

more

Tuotteet

img

Xtreme Lashesin ammattilais- ja kuluttajatuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, pitkäkestoisuudestaan ja turvallisuudestaan. Xtreme Lashes on tunnettu myös kiinnitysaineistaan: HP-Ultrasta, joka kuivuu erittäin nopeasti ja FlexFusionista, jonka patentoitu koostumus sisältää markkinoilla olevista kiinnistysaineista vähiten akrylaatteja ja on täten markkinoiden turvallisin, mutta samalla pitkäkestoinen kiinnitysaine. Sarjan ensiluokkaiset jälleenmyytävät kotihoitotuotteet soveltuvat käytettäväksi yhdessä ripsienpidennysten kanssa - tai ilman.

more

Julkisuudessa

img

Kuluttajien lisäksi myös julkkikset rakastavat Xtreme Lashesiä. Katso, miten Xtreme Lashes näkyy medioissa. Jennifer Lopez, Kristen Stewart, Ashely Greene ja muut kuumimmas julkkisnimet vannovat Xtreme Lashesin nimeen. TV-ohjelmat, lehdet ja sähköiset kanavat puhuvat Xtreme Lashesistä jatkuvasti. Tutustu myös Xtreme Lashesin markkinointi- ja esittelyvideoihin, joista saat tarkempaa kuvaa Xtreme Lashesistä elävän kuvan muodossa sekä palkintoihin, joita Xtreme Lashes on saanut..

more

Xtreme Lashes lyhyesti

Xtreme Lashes on terveydenhoitoalan ammattilaisen, Jo Moussellin, kehittämä ripsienpidennysmerkki, jonka avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Markkinoiden yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän ja ensiluokkaisten oman tuotekehitysosaston kehittämien tuotteiden ansiosta merkki on voittanut useita palkintoja ja on valittu muun muassa amerikkalaisten ammattilaislehtien, American Spa Magazine -lehden ja Laundpad-lehden toimesta parhaaksi ripsienpidennysmerkiksi. Myös merkin valmistamia kosmetiikkatuotteita on valittu alojensa parhaiksi.

Julkkikset suosittelevat

Kansainväliset: 
Jennifer Lopez
Kristen Stewart (Twilight)
Ashley Greene (Twilight)
Kelly Rowland
Halle Berry
Jackie Joyner Kersee
Ivana Trump

Suomalaiset:
Anna Abreu
Essi Pöysti
Sofia Ruusila
Martina Aitolehti
Semira Ben-Amor
Sini Laisma
...Lue lisää....

Palkinnot

Parhaat ripsienpidennykset:
City-lehti (Suomi)
American Spa Magazine (USA)
Launchpad Magazine (USA)

Paras Eyeliner:
Launchpad Magazine

Paras silmämeikin poistoaine:
Launchpad Magazine

Videot

Ripsienpidennys -esittelyvideo
Kuluttajatuotteiden esittelyvideo
TV-ohjelma ripsistä (ABC Nightline)
TV-ohjelma ripsistä (The Doctors)

Yhteystiedot

A Class Beauty
Xtreme Lashes Finland

Piispanportti 5, 02240 Espoo
Puh. 044 0875 880
info@xtremelashes.fi
www.aclassbeauty.fi

Xtreme Lashes

A Class Beauty