icon
icon
icon
icon

Global Leader in Eyelash Extensions - Maailman johtava ripsienpidennysmerkki.
Ammattilaisten valinta ja ammattilaislehtien palkitsema - Launchpad ja American Spa Magazine: "Parhaat ripsienpidennykset".

Xtreme Lashes

Xtreme Lashes yrityksenä
Xtreme Lashes ripsien pidennys
Kysymyksiä ja vastauksia
Maailman suosituin ripsienpidennys
Laatu ja turvallisuus
Jo Mousselli
Ripset
Xtreme Lashes julkisuudessa
Xtreme Lashes -videot
Palkinnot
Käyttäjäkokemuksia
Kuvagalleria

Jo Mousselli


Xtreme Lashes® -merkissä näkyy koko sen perustajan, Jo Moussellin persoona: hänen kokemuksensa kouluttajana, terveydenhoitoalan ammattilaisena sekä monessa roolissa: vaimona, äitinä ja työtä tekevänä ammattilaisena. Hänen arvonsa ja kokemuksensa ovat auttaneet luomaan Xtreme Lashes by Jo Mousselli® -brändistä juuri sellaisen kuin se on.

Jo on työskennellyt ennen yrityksensä perustamista lasten sairaanhoitajana, josta on peräisin hänen prosessiorientoitunut tapansa toimia Xtreme Lashes by Jo Mousselli –brändin parissa. Hänen lääketieteellinen kokemuksensa on auttanut häntä luomaan ripsienpidennysten saralle turvallisia ja hygieenisia prosesseja tuotteiden ja hoitoprosessien muodossa. Hänen huolehtivainen äidin roolinsa neljän lapsen äitinä ja lastentarhanopettajana näkyvät myöskin osana Xtreme Lashes by Jo Mousselli –brändiä loistavan asiakaspalvelun ja johtamisen muodossa.

Jo:n vaikutus näkyy jokaisessa Xtreme Lashes –tuotteessa ja palvelussa. Tuotekehityksestä koulutustoimintoihin ja asiakaspalveluun, Jo on ollut itse tiiviisti mukana kehittämässä parasta mahdollista asiakaskokemusta luodessaan maailman johtavaa ripsienpidennysmerkkiä, Xtreme Lashes by Jo Mousselli:a. Jo:n tavoite nostaa ala sille tasolle, jolla se tänä päivänä on ja kehittyä jatkossakin eteenpäin näkyvät ainutlaatuisten digitaalisten välineiden kautta, asiakkaita innostavien kanta-asiakasjärjestelmien ja kampanjoiden sekä huippulaatuisten, aina saatavissa olevien tuotteiden muodossa muodossa. Hänen omistautumisensa ja innostuksensa ovat mahdollistaneet tuhansille kauneudenhoitoalan ammattilaisille unelma-ammatin.

Jo Mousselli on palkittu usein eri palkinnoin joista esimerkkinä ovat: Gulf Coast Area Finalist for the 2011 Ernst & Young Entrepreneur of the Year ja hänet on myös listattu vuonna 2011 Inc. 500|5000 –listalle.

Xtreme Lashes työllistää tänä päivänä Yhdysvalloissa yli 40 työntekijää ja 20 kouluttajaa ympäri Yhdysvaltojen – ja jatkaa työllistämistään nopealla tahdilla. Vuodesta 2005 lähtien, jolloin yritys perustettiin, Xtreme Lashes on kouluttanut yli 15 000 terveyden- ja kauneudenhoitoalan ammattilaista ympäri maailman.

 

 

 

 

Xtreme Lashes lyhyesti

Xtreme Lashes on terveydenhoitoalan ammattilaisen, Jo Moussellin, kehittämä ripsienpidennysmerkki, jonka avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Markkinoiden yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän ja ensiluokkaisten oman tuotekehitysosaston kehittämien tuotteiden ansiosta merkki on voittanut useita palkintoja ja on valittu muun muassa amerikkalaisten ammattilaislehtien, American Spa Magazine -lehden ja Laundpad-lehden toimesta parhaaksi ripsienpidennysmerkiksi. Myös merkin valmistamia kosmetiikkatuotteita on valittu alojensa parhaiksi.

Julkkikset suosittelevat

Kansainväliset: 
Jennifer Lopez
Kristen Stewart (Twilight)
Ashley Greene (Twilight)
Kelly Rowland
Halle Berry
Jackie Joyner Kersee
Ivana Trump

Suomalaiset:
Anna Abreu
Essi Pöysti
Sofia Ruusila
Martina Aitolehti
Semira Ben-Amor
Sini Laisma
...Lue lisää....

Palkinnot

Parhaat ripsienpidennykset:
City-lehti (Suomi)
American Spa Magazine (USA)
Launchpad Magazine (USA)

Paras Eyeliner:
Launchpad Magazine

Paras silmämeikin poistoaine:
Launchpad Magazine

Videot

Ripsienpidennys -esittelyvideo
Kuluttajatuotteiden esittelyvideo
TV-ohjelma ripsistä (ABC Nightline)
TV-ohjelma ripsistä (The Doctors)

Yhteystiedot

A Class Beauty
Xtreme Lashes Finland

Piispanportti 5, 02240 Espoo
Puh. 044 0875 880
info@xtremelashes.fi
www.aclassbeauty.fi

Xtreme Lashes

A Class Beauty