icon
icon
icon
icon

Global Leader in Eyelash Extensions - Maailman johtava ripsienpidennysmerkki.
Ammattilaisten valinta ja ammattilaislehtien palkitsema - Launchpad ja American Spa Magazine: "Parhaat ripsienpidennykset".

Xtreme Lashes

Xtreme Lashes yrityksenä
Xtreme Lashes ripsien pidennys
Kysymyksiä ja vastauksia
Maailman suosituin ripsienpidennys
Laatu ja turvallisuus
Jo Mousselli
Ripset
Xtreme Lashes julkisuudessa
Xtreme Lashes -videot
Palkinnot
Käyttäjäkokemuksia
Kuvagalleria

Jo Mousselli


Joskus näyttää siltä, kuinka elämä ottaisi oman suunnan ja toisiinsa liittymättömät asiat muodostavat polun, jotka johtavat lopulliseen kohtaloosi. Xtreme Lashes® LLC:n perustaja ja johtaja, Jo Mousselli, ei koskaan kuvitellut, että hän voisi jonain päivänä johtaa maailmanlaajuista kosmetiikkayritystä.

Jo on nähnyt yrityksensä kasvavan kotona pyöritetystä perheyrityksestä maailmanlaajuiseksi yritykseksi, jolla on liiketoimintaa 50 maassa ympäri maailman. Xtreme Lashes työllistää tänä päivänä Yhdysvalloissa yli 40 työntekijää ja 20 kouluttajaa ympäri Yhdysvaltojen – ja jatkaa työllistämistään nopealla tahdilla. Vuodesta 2005 lähtien, jolloin yritys perustettiin, Xtreme Lashes on kouluttanut yli 15 000 terveyden- ja kauneudenhoitoalan ammattilaista ympäri maailman.

Xtreme Lashes antaa rikkautta ja vahvuutta ihmisten elämään toteuttamalla lupauksensa innovatiivisista kauneustuotteista, tinkimättömästä tuesta ja yksityiskohtaisesta koulutuksesta. Xtreme Lashes tarjoaa aktiivisille ja kiireisille naisille päivittäistä kauneutta ja tehokkaita tuotteita, jotka eivät vaadi paljon ylläpitoa. Jo on luonut työpaikkoja ja mahdollisuuksia asiakkailleen tarjoamalla erittäin tuottavan lisän heidän palvelutarjontaansa – Xtreme Lashes® -ripsipidennykset. Jo´n menestys perustuu hänen aikaisempiin työkokemuksiinsa, jotka ovat olleet tärkeitä tekijöitä yritystä perustettaessa.

Jo tietää, minkälaista on olla nainen. Vaimona ja neljän aktiivisen lapsen äitinä hän on tukenut perhettään ja kouluttautunut – Jo tuntee modernin naisen vaikeudet. Hän tietää, mikä yhteys on sillä, että näyttää hyvältä ja tuntuu hyvältä. Jo´n hoivaava luonne on tehnyt hänelle helpoksi yhteistyön naisten kanssa. Hänen uransa lastentarhan opettajana, joka valaa uskoa äiteihin, joiden lapset siirtyvät koulun penkille tai äiteihin, joiden kriittisesti sairaat lapset olivat Teksasin lasten sairaalassa, missä hän työskenteli hoitajana. Hän on ollut aina mukana ”liiketoiminnassa”, jonka tarkoituksena on auttaa naisia voimaan paremmin.

Jo valmistui hoitotieteen opinnoistaan Teksasin naisten yliopistosta Magna Cum Laude -arvosanoin sivuaineenaan biologia. Hänellä on laaja lääketieteellinen ja tieteellistä kokemusta ihmisen anatomiasta, fysiologista, patologiasta ja farmaasiasta. Työskenneltyään useiden vuosien ajan hoitotyössä alkoi toteuttaa intohimoaan kauneudenhoitoalalla. Jo yhdisti lääketieteellisen tietämyksensä tuotteisiinsa ja koulutukseen, joka on Xtreme Lashes® -järjestelmän ydin.

Jo´n ominaisuudet ja arvot ovat tehneet Xtreme Lashesistä alan markkinajohtajan ja arvostetuimman nimen ripsien pidennysten alalla. Jo loi Xtreme Lashesistä ammattilaispalvelun rajoittamalla tuotteiden myynnin ainoastaan tutkinnon suorittaneille kauneuden- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille. Jo uhrasi lyhytaikaiset voittomahdollisuutensa ja investoi sekä yrityksen että alan pitkäaikaiseen terveellisyyteen. Hän uskoo, että korkealaatuiselle käytännön koulutukselle ei ole vaihtoehtoja, joten hän teki siitä pakollisen osan oikeutta käyttää merkin tuotteita. Jos kuluttaja ei ole tyytyväinen, jos laitto ei ole turvallista, jos ripset eivät näytä hyvältä, jos tulokset eivät ole dramaattisia ja hyvin kestäviä - ala kärsii.

Kaikki tämä ei tapahtunut yhdessä yössä. Jo valitsi tien, jota ei ole niin paljon matkustettu: palvelun ja uhrausten tien. Hänen ahkerointinsa ja omistautuneisuutensa on tuottanut tulosta ja mahdollistaa nyt muiden naisten mahdollisuuden päästä nauttimaan menestyksestä, jonka elämä on tuonut hänelle.

Xtreme Lashes -koulutukseen osallistuminen on ollut paras asia, mitä olen eläissäni tehnyt. Se on ollut niin tuottavaa, että maksan sillä eläkkeeni. Asiakkaani ovat niin onnellisia ja uskollisia tälle tuotteelle. Ripset ovat oikeastaan muuttaneet asiakkaitteni elämää; he ovat niin onnellisia itsestään ja säästävät niin paljon aikaa valmistautuessaan lähtöön aamuisin. Tämä on aivan uskomatonta ja olen kiitollinen, että olen saanut mahdollisuuden olla osa tätä kaikkea. Osallistuin juuri jatkokoulutukseen - kouluttaja antoi meille niin paljon työtä helpottavia vinkkejä ja kertoi, miksi teemme tietyt asiat tietyllä tavalla” – Suzette Gisbert.

 

 

Xtreme Lashes lyhyesti

Xtreme Lashes on terveydenhoitoalan ammattilaisen, Jo Moussellin, kehittämä ripsienpidennysmerkki, jonka avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Markkinoiden yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän ja ensiluokkaisten oman tuotekehitysosaston kehittämien tuotteiden ansiosta merkki on voittanut useita palkintoja ja on valittu muun muassa amerikkalaisten ammattilaislehtien, American Spa Magazine -lehden ja Laundpad-lehden toimesta parhaaksi ripsienpidennysmerkiksi. Myös merkin valmistamia kosmetiikkatuotteita on valittu alojensa parhaiksi.

Julkkikset suosittelevat

Kansainväliset: 
Jennifer Lopez
Kristen Stewart (Twilight)
Ashley Greene (Twilight)
Kelly Rowland
Halle Berry
Jackie Joyner Kersee
Ivana Trump

Suomalaiset:
Anna Abreu
Essi Pöysti
Sofia Ruusila
Martina Aitolehti
Semira Ben-Amor
Sini Laisma
...Lue lisää....

Palkinnot

Parhaat ripsienpidennykset:
City-lehti (Suomi)
American Spa Magazine (USA)
Launchpad Magazine (USA)

Paras Eyeliner:
Launchpad Magazine

Paras silmämeikin poistoaine:
Launchpad Magazine

Videot

Ripsienpidennys -esittelyvideo
Kuluttajatuotteiden esittelyvideo
TV-ohjelma ripsistä (ABC Nightline)
TV-ohjelma ripsistä (The Doctors)

Yhteystiedot

A Class Beauty
Xtreme Lashes Finland

Piispanportti 5, 02240 Espoo
Puh. 044 0875 880
info@xtremelashes.fi
www.aclassbeauty.fi

Xtreme Lashes

A Class Beauty