icon
icon
icon
icon

Global Leader in Eyelash Extensions - Maailman johtava ripsienpidennysmerkki.
Ammattilaisten valinta ja ammattilaislehtien palkitsema - Launchpad ja American Spa Magazine: "Parhaat ripsienpidennykset".

Xtreme Lashes

Xtreme Lashes yrityksenä
Xtreme Lashes ripsien pidennys
Kysymyksiä ja vastauksia
Maailman suosituin ripsienpidennys
Laatu ja turvallisuus
Jo Mousselli
Ripset
Xtreme Lashes julkisuudessa
Xtreme Lashes -videot
Palkinnot
Käyttäjäkokemuksia
Kuvagalleria

Laatu ja turvallisuus


Xtreme Lashes on koko historiansa ajan kiinnittänyt erityistä huomiota merkin laatuun ja turvallisuuteen. Yrityksen perustaja, Jo Mousselli, on itse taustaltaan terveydenhoitoalan ammattilainen ja on tuonut terveydenhoitoalan periaatteita vahvasti mukaan kehittäessään merkkiä.

Yksi merkin tärkeimmistä periaatteista on se, että Xtreme Lashes kouluttaa ripsimuotoilijoiksi ainoastaan kauneudenhoitoalan tai terveydenhoitoalan ammattilaisia, jotka työskentelevät hoitotyöhön soveltuvissa hoitolatiloissa tai lääkäriaseman tiloissa. Xtreme Lashes® -ripsienpidennyksiä saavat siis laittaa ainoastaan maahantuojan kouluttamat kauneudenhoito- tai terveydenhoitoalan ammattilaiset. Koulutamme jokaisen opiskelijamme noudattamaan tarkasti tekniikkamme periaatteita, joka takaa turvallisen ja luonnollisen lopputuloksen. Xtreme Lashesin koulutus on markkinoiden yksityiskohtaisin ja laajin. Vastaavaa koulutusta ei ole muualla tarjolla.

Xtreme Lashes kiinnittää huomiota pieniinkin yksityiskohtiin, joka näkyy kaikessa, mitä Xtreme Lashes tekee. Koulutusohjelmasta, ammattilaistuotteista, kuluttajatuotteista, asiakkaan konsultoinnista ja palveluprosessista, markkinoinnista, liiketoiminnallisesta tuesta jne.

Kannattaa huomioida, että väärin laitetut ripsienpidennykset saattavat aiheuttaa ripsien kasvun estymisen, joka saattaa aiheuttaa ripsien vahingoittumisen lopullisesti siten, että ripset eivät kasva enää uudelleen takaisin. Xtreme Lashes -ripsimuotoilijat on opetettu tekemään ripsienpidennys oikealla ja turvallisella tavalla, jolloin tätä vaaraa ei ole.

Xtreme Lashes -ripsienpidennysten laittoprosessi on täysin kivuton ja rentouttava. Useimmat asiakkaista nukkuvat ripsien laittoajan. Ripsien laittoon varataan 2 - 2,5 tuntia. Laittoaika riippuu kiinnitettävien ripsien määrästä. Tyypillisesti ripsiä kiinnitetään n. 85 kpl / silmä, mutta Xtreme Lashes® -muotoilijat pyrkivät laittamaan niin paljon ripsiä kuin sovitussa ajassa ehtivät. Tulos on tällöin erittäin näyttävä ja pitkäkestoinen.

Miten valita turvallinen ripsienpidennysmerkki ja ripsien laittaja?

* Valitse merkki, joka myy tuotteitaan ainoastaan kauneudenhoito- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille

* Valitse merkki, joka sijoittaa tuotekehitykseen ja tutkimukseen turvallisuuden sekä laadun takaamiseksi

* Valitse merkki, joka vaatii koulutettavilta henkilöiltä näyttökokeen osaamisestaan

 

 

more

Xtreme Lashes lyhyesti

Xtreme Lashes on terveydenhoitoalan ammattilaisen, Jo Moussellin, kehittämä ripsienpidennysmerkki, jonka avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Markkinoiden yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän ja ensiluokkaisten oman tuotekehitysosaston kehittämien tuotteiden ansiosta merkki on voittanut useita palkintoja ja on valittu muun muassa amerikkalaisten ammattilaislehtien, American Spa Magazine -lehden ja Laundpad-lehden toimesta parhaaksi ripsienpidennysmerkiksi. Myös merkin valmistamia kosmetiikkatuotteita on valittu alojensa parhaiksi.

Julkkikset suosittelevat

Kansainväliset: 
Jennifer Lopez
Kristen Stewart (Twilight)
Ashley Greene (Twilight)
Kelly Rowland
Halle Berry
Jackie Joyner Kersee
Ivana Trump

Suomalaiset:
Anna Abreu
Essi Pöysti
Sofia Ruusila
Martina Aitolehti
Semira Ben-Amor
Sini Laisma
...Lue lisää....

Palkinnot

Parhaat ripsienpidennykset:
City-lehti (Suomi)
American Spa Magazine (USA)
Launchpad Magazine (USA)

Paras Eyeliner:
Launchpad Magazine

Paras silmämeikin poistoaine:
Launchpad Magazine

Videot

Ripsienpidennys -esittelyvideo
Kuluttajatuotteiden esittelyvideo
TV-ohjelma ripsistä (ABC Nightline)
TV-ohjelma ripsistä (The Doctors)

Yhteystiedot

A Class Beauty
Xtreme Lashes Finland

Piispanportti 5, 02240 Espoo
Puh. 044 0875 880
info@xtremelashes.fi
www.aclassbeauty.fi

Xtreme Lashes

A Class Beauty